Экспертно

Патрушев звинуватив у теракті в "Крокусі" Україну, росіяни підняли його на сміх: "Смішний анекдот, давай інший"

Читать на русском

Патрушев звинуватив у теракті в

Патрушев звинуватив у теракті в "Крокусі" Україну, росіяни підняли його на сміх: "Смішний анекдот, давай інший"

Услід за низкою російських пропагандистів, посадовців та самим російським диктатором Володимиром Путіним, "винуватця" у теракті в "Крокус Сіті Холі" назвав і очільник радбезу РФ Микола Патрушев. Відповідаючи на запитання журналіста він заявив, що за організацією нападу стоїть не ІДІЛ, а "звісно, Україна".

Відповідне відео тиражують російські пропагандисти. На цю заяву Патрушева бурхливо відреагували коментатори у російських пабліках, частина з них керівника радбезу підняла на сміх.

Перестрівши Патрушева десь у кулуарах радбезу, один з російських журналістів поцікавився у нього, хто стоїть за нападом у "Крокус Сіті Холі", унаслідок якого загинули понад 130 росіян. Той, не зупиняючись, кинув через плече: "Звісно, Україна!" – і чомусь посміхнувся.

 qrxiquikhiquhant

Втім, не всі росіяни повірили "авторитетній" заяві Патрушева, дехто взявся його висміювати.

"Клоун", "А пруфи будуть? Хоча якщо заявив, то так і є", "Віримо?", "Заради цього все й затівалося, правда, Путін?", Лол, смішний анекдот. Давай щось інше", "Хіба цією маячнею вони ще більше себе не дискредитують?", – цікавляться коментатори у російських пабліках.