Экспертно

Міс Україна Всесвіт Анна Неплях потрапила у ДТП

Читать на русском

Міс Україна Всесвіт Анна Неплях потрапила у ДТП

Міс Україна Всесвіт Анна Неплях потрапила у ДТП

Ганна Неплях розповіла, що дивом вижила після аварії, адже її машину повністю розбито. А також зізналася, що здобула великий переляк.

29-річна модель, блогер "Міс Україна Всесвіт-2021" та учасниця шоу "Холостяк-10" Ганна Неплях потрапила до ДТП. Пригода сталася сьогодні, 21 березня, про це вона написала на сторінці в Інстаграм.

"Я жива... Саме з цього хочеться розпочати цю посаду. Ще вчора говорила, що почуваюся екстремально погано, але ж ми не відкладаємо життя на потім і не шкодуємо себе, тому життя гальмує нас без нашого відома. Сьогодні я точно знала, що мені треба в Дніпро.Нічний обстріл ракетами, недосипання, перевтома, проблеми зі здоров’ям, але я все одно виїжджаю в Дніпро, бо справи не почекають, бо ніхто, крім мене (як мені здається), бо стан такий, але подумала про те, що не за кермом, а пасажиром, мене ще більше нудитиме, ніж я сама в процесі.... Ага..." — написала модель.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Нéплях | Hanna Neplyah (@neplyah)

Вона зізналася, що вже протягом 2 тижнів себе погано відчуває, усе через гормони, оскільки вона має проблеми зі щитовидкою. Зокрема останнім часом вона нічого фізично не може робити, у неї погіршився зір, тиск. Учора, 20 березня, вона почувалася критично, тому скасувала всі плани, щоб побути в ліжку. Проте вже сьогодні вирішила їхати до Дніпра.

Мені навігатор різко вказує поворот на право в об’їзд Решетилівки, я не справляюся з керуванням і на швидкості врізаюсь, і маємо що маємо. З постраждалих — тільки я і моя машина... Авто вдаряється, мене б’є подушка, я бачу, як мене вже люди намагаються витягти з машини зі словами: "Швидку?" Жива? Води?" і перше, що я, дідько, запитала: "а я можу так їхати далі?", ще навіть не бачачи, що з машиною..." — розповіла Ганна Неплях.

Модель уточнила, що зараз із нею все добре, із травм вона має забите обличчя та руку, стан шоку.