Про правила зберігання картоплі інформує Главпост.
По-перше, слід знати, що зелений колір обумовлений високим вмістом у картоплі соланіну. Ця речовина надає продукту гіркоти, вона небезпечна для організму в великих кількостях. Однак навіть одноразова страва з зелених бульб може викликати нудоту, головний біль та запаморочення. Тому таку картоплю не рекомендується вживати в їжу.
Щоб уникнути позеленіння, картоплю потрібно зберігати в сухому, прохолодному, темному місці з мінімальним освітленням. Зазвичай таким вимогам відповідають погреби.
Якщо підходящого місця немає, можна використовувати темне агроволокно, щоб воно дихало. Дуже погана ідея використовувати пакети, оскільки в них погано надходить повітря. Вони створюють парниковий ефект, через що картопля може почати гнити.
Раніше ми писали про те, що астрологи назвали трійку найвірніших чоловіків за знаком Зодіаку.