Про це повідомляє Головпост.
1. Контакт з кислою та солоною їжею
Кислоти та сіль вступають у реакцію з алюмінієм, що може призвести до виділення шкідливих речовин і зміни смаку їжі.
2. Мікрохвильова піч
Фольга викликає іскри в мікрохвильовці, що може призвести до пошкодження пристрою або загоряння.
3. Високі температури
При нагріванні вище 220 °C фольга руйнується, що підвищує ризик її потрапляння в їжу.
4. Зберігання гарячих страв
Гаряча їжа у фользі прискорює процес окислення алюмінію, створюючи ризик потрапляння його часток у їжу.
5. Гриль та відкритий вогонь
Приготування на вугіллі або відкритому вогні може призвести до прилипання фольги та псування страви.
Окремо нагадаємо, що ми повідомляли про те, як додати дому приємного аромату без хімії та витрат: господині поділилися лайфхаком.